Bel ons vandaag nog +31 (0)71 3040 057

Marval logo
Algemene voorwaarden

1. Informatie over ons

www.marval-benelux.nl is de site die wordt beheerd door de Marval Benelux organisatie, handelsnaam van ITSM-House B.V. (reg KVK: 34387107)

2. Aanvaarding van de voorwaarden

2.1 Door het bezoeken van www.marval-benelux.nl (de website) gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden en accepteert u ons Privacy beleid dat elders op de website is vermeld. Als u deze voorwaarden niet accepteert, mag u de diensten die op de website worden aangeboden niet gebruiken en dient u te vertrekken van de website.

2.2 Bij het gebruik van de website gaat u ermee akkoord dat u de website niet gebruikt voor enig onwettig doel of op een wijze die de prestaties en inhoud kan beschadigen, of anderszins de functionaliteit van de website kan verminderen. U gaat er ook mee akkoord om de beveiliging van de website niet te beschadigen of om pogingen te doen toegang te krijgen tot beveiligde gebieden of gevoelige informatie.

2.3 U stemt ermee in om volledig aansprakelijk te zijn voor eventuele storingen, verlies en schade, inclusief de wettelijke kosten, die door ons zijn gemaakt als gevolg van inbreuk op de gebruiksvoorwaarden van deze website.

3. Wijzigingen

3.1 Wij behouden het recht om deze website voorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. De nieuwe voorwaarden worden op de website geplaatst en uw doorgaande gebruik van de website wordt beschouwd als acceptatie van deze voorwaarden. U wordt geadviseerd om regelmatig de websitevoorwaarden te controleren.

3.2 Wij kunnen te allen tijde enig onderdeel van de website wijzigen of verwijderen zonder voorafgaande waarschuwing of aansprakelijkheid als gevolg van dergelijke maatregelen.

4. Auteursrechten

4.1 Alle intellectuele eigendomsrechten van Marval en intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website zijn en blijven die van Marval. Dit omvat handelsmerken, handelsnamen, patenten, geregistreerd ontwerp en auteursrechten, inclusief eventuele intellectuele eigendomsrechten die afkomstig zijn van het ontwerp of functioneren van de website.

4.2 Bij het gebruik van de website gaat u akkoord met de intellectuele eigendomsrechten van Marval. U mag voor commerciële doeleinden geen materiaal van de Website kopiëren, downloaden, verzenden, reproduceren, afdrukken of exploiteren.

5. Disclaimer

5.1 We hebben geen kennis van uw omstandigheden en van uw beoogde gebruik van de website. U bent volledig verantwoordelijk voor het indienen van correcte details en antwoorden op vragenlijsten die op de website zijn geplaatst.

5.2 De website kan geen individueel advies verstrekken. U moet niet volledig vertrouwen op de website of enige informatie die erop staat als u een beslissing neemt met betrekking tot uw handelingen.

5.3 De informatie op de website wordt op basis van de garantie, uitgedrukt of impliciet, verstrekt met betrekking tot de juistheid, geschiktheid voor doel, compatibiliteit of beveiliging van elementen van de website.

6. Onze aansprakelijkheid

6.1 Marval is niet aansprakelijk voor u voor directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, waaronder verlies van zaken, inkomsten, winsten, gegevens of verwachte besparingen in verband met uw gebruik van de website, behalve zoals bepaald in punt 6.2.

6.2 Niets in deze Algemene Voorwaarden beperkt eventuele rechten die u als consument heeft, maar die niet uitgesloten kunnen worden. Zij zullen hun aansprakelijkheid ook niet uitsluiten of beperken tot u voor de dood of persoonlijk letsel als gevolg van onze nalatigheid.

7. Derde partijen

7.1 De website kan hyperlinks bevatten op websites die door andere partijen worden beheerd. We hebben geen controle over dergelijke websites en nemen geen verantwoordelijkheid voor hun inhoud. Het opnemen van hyperlinks op dergelijke websites impliceert geen goedkeuring van meningen of informatie op dergelijke

7.2 U kunt linken naar onze startpagina op de website, op voorwaarde dat u dit doet op een eerlijke en juridische manier en onze reputatie niet schaadt of er voordeel mee doet. U mag geen link op een zodanige manier opstellen dat u een vorm van associatie of goedkeuring van onze kant stelt waar deze niet bestaat.

7.3 U mag geen link oprichten op een website die u niet bezit. De website mag niet op een andere site worden ingelijst, noch mag u een link maken naar een deel van de website, anders dan de startpagina. Wij behouden ons het recht voor om de commissie te verbreken zonder voorafgaande kennisgeving.

7.4 Als u materiaal wilt gebruiken van de website, gelieve uw verzoek aan support@marval-benelux.nl te sturen

8. Invaliditeit

8.1 Als een deel van deze Algemene Voorwaarden niet afdwingbaar is (inclusief eventuele bepalingen waarin wij onze aansprakelijkheid uitsluiten voor u), wordt de afdwingbaarheid van enig ander deel van deze voorwaarden niet beïnvloed.

9. Privacy

9.1 U erkent en gaat akkoord om gebonden te zijn aan de voorwaarden van ons privacy beleid op deze website.

10. Virussen, Hacking en andere misdrijven

10.1 U mag de website niet misbruiken door bij u weten virussen, troepen, worms, logische bommen of ander materiaal te introduceren die schadelijk of technisch schadelijk is. U mag niet proberen onbevoegde toegang te krijgen tot onze site, de server waarop onze site is opgeslagen of een server, computer of database die is gekoppeld aan onze site.

10.2 Indien u deze bepaling verbreekt, kunnen wij dergelijke overtredingen aan de bevoegde wetshandhavingsinstanties melden. In geval van een dergelijke overtreding zal uw recht op het gebruik van deze website onmiddellijk ophouden.

10.3 Wij zullen niet aansprakelijk zijn voor verlies of schade veroorzaakt door virussen of andere technisch schadelijke materialen die uw computerapparatuur, computerprogramma's, gegevens of ander eigendoms materiaal kunnen besmetten door uw gebruik van de website of door het downloaden van materiaal die is geplaatst op de website of op elke website die eraan gekoppeld is.

11. Regelgeving

11.1 Deze website wordt gecontroleerd en beheerd door Marval Benelux in Nederland. Het contract in verband met uw gebruik van de website wordt geregeld en geïnterpreteerd in overeenstemming met het Nederlandse recht en Nederlandse rechtbanken hebben jurisdictie om eventuele geschillen op te lossen.

11.2 Als u toegang tot deze website hebt gekregen van locaties buiten Nederland, doet u dit op eigen initiatief en bent u verantwoordelijk voor de naleving van de lokale wetten die van toepassing kunnen zijn.

Eindeloze mogelijkheden met Marval...

Wat uw streven ook is, we hebben de technologie, expertise en de mensen om uw doelen te bereiken.

U heeft misschien nog vragen...

 • Vraag een
  demo aan

  Ontdek de voordelen van onze MSM software, ontworpen om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren met verminderde kosten

 • Downloads
  en informatie

  De centrale opslagplaats van interessante en nuttige informatie over IT Service Management

 • Ervaringen
  van klanten

  Ontdek hoe organisaties over de hele wereld Marval MSM gebruiken om hun meest kritische IT Service Management uitdagingen aan te pakken

 • Neem contact op
  met Marval

  Neem contact met ons op om uw serviceverbeteringsplannen te bespreken