Bel ons vandaag nog +31 (0)71 3040 057

Marval logo
Problem Manager

Problem Manager

De coördinerende rol van de problem manager is een essentieel onderdeel van het leveren van een kwaliteitsservice en een uitstekende klantervaring. Deze centrale rol is belangrijk voor het vertrouwen van organisatie-,  stakeholders-, en klanten in de dienstverlener.

De problemmanager moet ervoor zorgen dat voor het team de juiste kwantiteit en kwaliteit van middelen beschikbaar zijn om het probleem te beheren en voor de escalatie en communicatie naar het management. Marval MSM IT Service Management (ITSM) software biedt u alles wat u nodig heeft om deze uitdaging aan te pakken: problemen identificeren, de oorzaak vinden en permanent oplossen.

Als problem manager is het van essentieel belang dat u vertrouwen opbouwt, een professionele aanpak bevordert en teamwerk aanmoedigt. Daarom zorgt Marval MSM ervoor dat altijd een hoog niveau van klantcommunicatie wordt onderhouden. MSM biedt u slimme functies: geavanceerde zoek- en kennismanagementmogelijkheden, trend-, rapporten en waarschuwingen, grafische risicobeoordelingen en afhankelijke meningen, vaardighedenmatrix en automatische specialistische opdracht en prioriteit escalatie.

Bespaar tijd en geld, verhoog de efficiëntie en communicatie en verbeter de gebruikers- en klantervaring

Eindeloze mogelijkheden met Marval...

Wat uw streven ook is, we hebben de technologie, expertise en de mensen om uw doelen te bereiken.

U heeft misschien nog vragen...

 • Vraag een
  demo aan

  Ontdek de voordelen van onze MSM software, ontworpen om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren met verminderde kosten

 • Downloads
  en informatie

  De centrale opslagplaats van interessante en nuttige informatie over IT Service Management

 • Ervaringen
  van klanten

  Ontdek hoe organisaties over de hele wereld Marval MSM gebruiken om hun meest kritische IT Service Management uitdagingen aan te pakken

 • Neem contact op
  met Marval

  Neem contact met ons op om uw serviceverbeteringsplannen te bespreken