Bel ons vandaag nog +31 (0)71 3040 057

Marval logo
Delivery manager

Delivery manager

MSM zet u als delivery manager stevig in het middelpunt van alle actie zodat in staat bent om uw klanten een uitstekende dienstverlening te leveren, de SLA-prestaties te maximaliseren, de werklast van uw medewerkers te beheren en hun vaardigheden optimaal te benutten, en het inzichtelijk krijgen in succes- en verbeterpunten.

In deze veeleisende rol zal MSM u helpen bij het plannen, creëren en uitvoeren van elk nummer én type zelf te definiëren taken en activiteiten die kunnen worden gecontroleerd, gepland, bewaakt en gerapporteerd:

Taken voor delivery management omvatten:

 • Het plannen en uitvoeren van personeelsinzet zoals oriëntering, training, coaching en begeleiding.
 • Uitvoeren van medewerkers beoordeling, het begeleiden van vergaderingen en het actualiseren van beleid, processen en procedure.

Als Delivery manager kunt u rapporteren over de doelstellingen van diensten door de informatie die door MSM over klanten verbetervoorstellen worden verzameld te gebruiken bij het maken van strategische plannen en evaluaties; het voorbereiden en afronden van actieplannen, rapporteren over service-resultaten, prestaties, productiviteit, kwaliteit en klantenservice normen.

MSM biedt u de informatie die u nodig heeft om de kwaliteit van uw diensten te verbeteren. Dit wordt gedaan door processen te analyseren, te evalueren en opnieuw te ontwerpen; het opstellen en communiceren van service statistieken; bewaking, analyse van doorgevoerde wijzigingen en verbeteringen. In deze rol is het essentieel om de klanteneisen te bepalen en contact te onderhouden met klanten. MSM stelt u in staat om zelf configureerbare enquêtes en rapportages te maken én uit te voeren om de trend bij klanten, serviceverbeteringen en implementatie te identificeren.

MSM kan u helpen de operationele prestaties van de klant te optimaliseren door de juiste inzet van eerste en tweedelijns ondersteuning om de oplospercentages te verbeteren, problemen op te lossen, adviezen, waarschuwingen en trends te verspreiden en het detecteren en diagnosticeren van lopende problemen.

Bespaar tijd en geld, verhoog de efficiëntie en communicatie en verbeter de gebruikers- en klantervaring

Eindeloze mogelijkheden met Marval...

Wat uw streven ook is, we hebben de technologie, expertise en de mensen om uw doelen te bereiken.

U heeft misschien nog vragen...

 • Vraag een
  demo aan

  Ontdek de voordelen van onze MSM software, ontworpen om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren met verminderde kosten

 • Downloads
  en informatie

  De centrale opslagplaats van interessante en nuttige informatie over IT Service Management

 • Ervaringen
  van klanten

  Ontdek hoe organisaties over de hele wereld Marval MSM gebruiken om hun meest kritische IT Service Management uitdagingen aan te pakken

 • Neem contact op
  met Marval

  Neem contact met ons op om uw serviceverbeteringsplannen te bespreken