Bel ons vandaag nog +31 (0)71 3040 057

Marval logo
Servicedesk Medewerker

Servicedesk Medewerker

Als servicedesk medewerker bent u vaak het enige ingang voor klanten op het niveau van service, ondersteuning en professionaliteit die in het bedrijf beschikbaar is. Hierbij moet u voldoen aan de communicatie eisen van het bedrijf, klanten, gebruikers, IT-medewerkers en onze dienstverleners en partners. Je moet de controle hebben, vertrouwen opbouwen en een professionele aanpak bevorderen. U bent ook het aanspreekpunt voor het melden van storingen of mogelijke verstoringen in de beschikbaarheid van de dienstverlening of kwaliteit en routineverzoeken voor diensten.

Marval MSM kan u helpen bij deze uitdaging. Of de klant nu nieuw of ervaren is, gewoon door een paar sleuteltermen in te voeren, zoals hun naam, id, functie- of CI-nummer, zal Marval MSM automatisch alle informatie identificeren en tonen die u nodig heeft voor een goede klantervaring en snelle oplossing. Er wordt u zelfs verteld hoe ze zich voelden bij de laatste keer dat zij werden geholpen door de Service Desk, zodat u uw aanpak kunt personaliseren.

Servicedesk medewerkers klagen vaak over dat ze onnodig veel tijd verspillen doorbrengen en hun weg moeten zoeken door vele schermen en een varierend werkaanbod. MSM's krachtige toegangscontroles en weergaven laten u alleen de activiteiten zien waartoe u bevoegd bent. 

We weten uit ervaring dat u als servicedesk medewerker altijd uw eigen gepersonaliseerde weergave van uw toegewezen werkzaamheden wilt hebben. Marval MSM bespaart u tijd door u toe te laten om uw eigen kleur gecodeerde weergaven moeiteloos te configureren en op te slaan. Met behulp van de MSM-grafische roosterregeling kunt u telefoontjes snel sorteren, filteren en selecteren, ongeacht de grootte van uw werklast.

Marval MSM maakt de goede “first time fix” percentages mogelijk en niet slechts een wens.

Bespaar tijd en geld, verhoog de efficiëntie en communicatie en verbeter de gebruikers- en klantervaring.

Eindeloze mogelijkheden met Marval...

Wat uw streven ook is, we hebben de technologie, expertise en de mensen om uw doelen te bereiken.

U heeft misschien nog vragen...

 • Vraag een
  demo aan

  Ontdek de voordelen van onze MSM software, ontworpen om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren met verminderde kosten

 • Downloads
  en informatie

  De centrale opslagplaats van interessante en nuttige informatie over IT Service Management

 • Ervaringen
  van klanten

  Ontdek hoe organisaties over de hele wereld Marval MSM gebruiken om hun meest kritische IT Service Management uitdagingen aan te pakken

 • Neem contact op
  met Marval

  Neem contact met ons op om uw serviceverbeteringsplannen te bespreken