Bel ons vandaag nog +31 (0)71 3040 057

Marval logo
Meer dan IT

Meer dan IT

Oorspronkelijk aangenomen als IT-software voor het beheer van IT-diensten, realiseerden Marval's klanten al snel dat de software net zo effectief gebruikt zou kunnen worden in andere gebieden van de organisatie die service en ondersteuning vereisen en niet alleen voor IT.

Marval's MSM wordt nu ook wereldwijd gebruikt voor activiteiten waaronder:

MSM voor HR - perfect voor een HR Request Management systeem, het snelle en makkelijk te gebruiken web self-service portaal zorgt ervoor dat verzoeken en wijzigingen worden beheerd en goedgekeurd, van een loonaanvraag tot het boeken van een opleiding.

MSM voor gedeelde services - ideaal voor organisaties die een gedeelde dienstenbenadering willen implementeren, MSM biedt beveiligde partities met uitgebreide audit- en toegangscontrolefuncties.

MSM voor Vloot Management - Alle voertuiggerelateerde problemen, waaronder storingen, schade, leveranciersbeheer van onderdelen en accessoires, samen met resource planning, kunnen, en worden beheerd met behulp van MSM. De levenscyclus van een voertuig is volledig gedocumenteerd, gecontroleerd en gerapporteerd.

MSM voor Faciliteit Management - voor het onderhoud van het gebouw en het beheer van het landgoed van een organisatie zijn geplande onderhoudstaken makkelijk gepland, beheerd en toegewezen. Het MSM web self-service portaal zorgt voor snelle registratie, tracking en communicatie van verzoeken, van een pc of mobiel apparaat. Alles van een defecte generator, radio mast of een gebroken raam kunnen worden gemeld.

MSM voor transportdiensten - voor één klant van de publieke sector helpt MSM ervoor dat de dagelijkse transportbehoeften van meer dan 12500 studenten uit 76 scholen wordt geregeld. MSM wordt gebruikt om alle 'busing'-problemen op te nemen en op te sporen, inclusief vertragingen, route-annuleringen, wegafsluiting, ongevallen of indicenten die aan boord gebeuren en zorgt voor nauwkeurige rapporten over dienstverlening en prestaties. Het makkelijk maken van bedrijfsregels zorgt ervoor dat verzoeken op de meest efficiënte manier worden beheerd, zodat niets verloren gaat, genegeerd of vergeten wordt.

Eindeloze mogelijkheden met Marval...

Wat uw streven ook is, we hebben de technologie, expertise en de mensen om uw doelen te bereiken.

U heeft misschien nog vragen...

 • Vraag een
  demo aan

  Ontdek de voordelen van onze MSM software, ontworpen om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren met verminderde kosten

 • Downloads
  en informatie

  De centrale opslagplaats van interessante en nuttige informatie over IT Service Management

 • Ervaringen
  van klanten

  Ontdek hoe organisaties over de hele wereld Marval MSM gebruiken om hun meest kritische IT Service Management uitdagingen aan te pakken

 • Neem contact op
  met Marval

  Neem contact met ons op om uw serviceverbeteringsplannen te bespreken