Bel ons vandaag nog +31 (0)71 3040 057

Marval logo
Implementatie

Implementatie

Met het implementatieproces en de procedures van Marval hoeven de waardevolle personeelsbestanden van klanten niet worden besteed aan het bouwen en aanpassen van de oplossing, het is er allemaal klaar om in te schakelen. Vanaf dag een zal uw team productief zijn en in staat zijn zich te concentreren op de verbetering van de dienstverlening aan het bedrijf en haar klanten.

Marval's implementatie procedures richten zich op de huidige prioriteiten van klanten, waardoor klantenervaring en communicatie, consistente Best Practice-aanpak, beleggingsbescherming en risico / interne kostenreductie worden verbeterd.

De projectimplementatieaanpak van Marval bevat een gedetailleerd projectplan waarin activiteiten en leveringsmijlpalen worden gedefinieerd voor zowel de klant als Marval.

Een implementatiepakket kan bijvoorbeeld bevatten:

 • Pre-implementatie scoping en classificatie workshops
 • Prototype fase
 • Operationele en administratieve trainingsfase
 • Gebruikers Acceptance Testing en go-live fasen

MSM is de meest geavanceerde en makkelijk te gebruiken geïntegreerde ITSM-softwareoplossing op de markt van vandaag, de omvang van de dienstverlening gaat ver boven de traditionele reactieve helpdesk. Het brengt alle sleutelcomponentgebieden samen in een geïntegreerd en proactief kader. Een kader ontworpen om uw belangrijke ondersteuningsprocessen en procedures te ondersteunen.

MSM biedt u alles wat u nodig heeft om een kwaliteitsservice te leveren aan het bedrijf.

Om een snelle, soepele implementatie te garanderen, biedt Marval een projectplan in combinatie met beleidsprocessen en -plannen op basis van de industrie normen. Het gereedschap wordt geleverd met standaard classificaties, rollen, workflows en SLA-waarschuwingen.

Eindeloze mogelijkheden met Marval...

Wat uw streven ook is, we hebben de technologie, expertise en de mensen om uw doelen te bereiken.

U heeft misschien nog vragen...

 • Vraag een
  demo aan

  Ontdek de voordelen van onze MSM software, ontworpen om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren met verminderde kosten

 • Downloads
  en informatie

  De centrale opslagplaats van interessante en nuttige informatie over IT Service Management

 • Ervaringen
  van klanten

  Ontdek hoe organisaties over de hele wereld Marval MSM gebruiken om hun meest kritische IT Service Management uitdagingen aan te pakken

 • Neem contact op
  met Marval

  Neem contact met ons op om uw serviceverbeteringsplannen te bespreken