Bel ons vandaag nog +31 (0)71 3040 057

Marval logo
Nieuws

Marval stelt Lisa Culshaw aan als nieuwe managing director

IT Service Management visionair, Marval Software heeft Lisa Culshaw aangesteld als managing director om vorm te geven aan de ontwikkeling en wereldwijde groei. Lisa die bij de organisatie kwam als commercial director neemt de rol over van de vorige managing director en co-oprichter van Marval, Greg Pritchett die nu chairman van het bedrijf wordt.

Greg Pritchett geeft uitleg over de promotie, "Marval heeft de laatste 30 jaar aan de voorhoede gestaan van service management innovatie en het is tijd om een robuust plan voor opvolging te implementeren om het bedrijf te laten doorgroeien en succesvol te zijn in de volgende 30 jaar. Sinds Lisa, net iets meer dan een jaar geleden, bij de organisatie is gekomen, heeft ze transformaties doorgevoerd in onze bedrijfsstrategie, verkoopaanpak en heeft ze het verkoopteam aangestuurd om een record aan nieuwe business te realiseren voor het bedrijf en ik ben overtuigd dat ze zal blijven zorgen dat we kwalitatieve diensten leveren aan onze klanten."

Lisa heeft uitgebreide ervaring en gedegen management achtergrond. De laatste 9 jaar heeft ze gespendeerd aan het succesvol leiden van commerciële teams in de software markt en heeft ze voldaan aan haar richtlijnen om wereldwijd het marktaandeel te laten groeien voor de organisaties waar ze bij heeft gewerkt.

"De laatste 12 maanden zijn een enorme onderneming voor me geweest, instappen bij een ander bedrijf is echt een uitdaging, maar Marval zorgde ervoor dat ik me direct vanaf het begin thuis voelde. Ze hebben zo veel bereikt in zo'n korte tijd en dus ben ik enthousiast om onderdeel van dit geweldige team te zijn. Er liggen vele uitdagingen en kansen in de toekomst, met plannen in plaats om Marval’s aanwezigheid wereldwijd te ontwikkelen en ik voel me gelukkig dat ik zo'n hard werkende, professionele groep van mensen heb die me daarin ondersteunen." Lisa Culshaw.

Neem contact met ons op Toon alle berichten

Eindeloze mogelijkheden met Marval...

Wat uw streven ook is, we hebben de technologie, expertise en de mensen om uw doelen te bereiken.

U heeft misschien nog vragen...

 • Vraag een
  demo aan

  Ontdek de voordelen van onze MSM software, ontworpen om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren met verminderde kosten

 • Downloads
  en informatie

  De centrale opslagplaats van interessante en nuttige informatie over IT Service Management

 • Ervaringen
  van klanten

  Ontdek hoe organisaties over de hele wereld Marval MSM gebruiken om hun meest kritische IT Service Management uitdagingen aan te pakken

 • Neem contact op
  met Marval

  Neem contact met ons op om uw serviceverbeteringsplannen te bespreken