Bel ons vandaag nog +31 (0)71 3040 057

Marval logo
Nieuws

Nieuwe en verbeterde self service

Dit is stijl ondersteund door inhoud.

De laatste update van MSM Self-Service is ontworpen om de moderne ervaring te bieden die uw gebruikers zullen waarderen. MSM Self-Service is geconfigureerd om toegankelijker te zijn voor gebruikers zonder enige voorkennis van ITSM.

Verbeterde mobiele responsiviteit geeft uw gebruikers veilige toegang tot de hulp die ze nodig hebben, waar ze ook zijn, op welk apparaat ze ook zitten.

Meer aanpassingsmogelijkheden geven u de mogelijkheid om een self service portaal te creëren dat echt een weerspiegeling is van uw bedrijfsmerk en verbinding maakt met uw gebruikers.

MSM self service portaal

MSM Self-Service stelt uw gebruikers in staat om aanvragen in te dienen, het laatste nieuws en aankondigingen te bekijken, online te chatten met ondersteunend personeel, de kennisbank te doorzoeken voor hulp, diensten aan te vragen en meer 24/7. Meer informatie.

Neem contact met ons op Toon alle berichten

Eindeloze mogelijkheden met Marval...

Wat uw streven ook is, we hebben de technologie, expertise en de mensen om uw doelen te bereiken.

U heeft misschien nog vragen...

 • Vraag een
  demo aan

  Ontdek de voordelen van onze MSM software, ontworpen om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren met verminderde kosten

 • Downloads
  en informatie

  De centrale opslagplaats van interessante en nuttige informatie over IT Service Management

 • Ervaringen
  van klanten

  Ontdek hoe organisaties over de hele wereld Marval MSM gebruiken om hun meest kritische IT Service Management uitdagingen aan te pakken

 • Neem contact op
  met Marval

  Neem contact met ons op om uw serviceverbeteringsplannen te bespreken