Bel ons vandaag nog +31 (0)71 3040 057

Marval logo
Nieuws

Prorail is genomineerd voor de PSMA-Award

De treinen in Nederland rijden op tijd, onder andere dankzij de geïmplementeerde ITIL-processen en Marval Service Management Software (MSM)

psma award logoDe PSMA (Professional Service Management Awards) worden uitgereikt door itSMF UK; een prestigieuze Britse organisatie die de promotie van ITIL tot doel heeft. ProRail is samen met Marval Software genomineerd voor het ‘ITIL Experience Award’. Het opmerkelijke hieraan is dat ProRail de eerste niet -Britse organisatie is met een nominatie voor deze awards.

In de woorden van de PSMA-organisatie is ProRail genomineerd vanwege de ‘world class implementation of the ITIL framework’. De uitreiking vindt plaats op maandag 18 november.

‘ITIL Experience Award’ wordt uit uitgereikt aan: “Het team dat het beste gebruik maakt van ITIL en specifiek de leidende principes hiervan toepassen om de kwaliteit en effectiviteit van de Service Management te verbeteren binnen de eigen organisatie,” aldus itSMF UK.

De genomineerde finalisten zijn:
• ProRail/Marval Software
• Quilter

Voor ProRail is de reiziger de eerste, tweede en derde prioriteit. Dit wordt ondersteund door de adoptie van het ITIL framework. Geïmplementeerd en onderhouden in MSM.

Enkele kengetallen met betrekking tot de omvang van de processen bij ProRail

kengetallen prorail

• Door de uitstekende prestaties is ProRail één van de top drie beste rail operators van de wereld geworden, naast de operators in Japan en Zwitserland.
• 93% van de treinen rijdt op tijd. De norm is 89,9%
• Meer treinen op tijd en +11% betrouwbaarder

Neem contact met ons op Toon alle berichten

Eindeloze mogelijkheden met Marval...

Wat uw streven ook is, we hebben de technologie, expertise en de mensen om uw doelen te bereiken.

U heeft misschien nog vragen...

 • Vraag een
  demo aan

  Ontdek de voordelen van onze MSM software, ontworpen om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren met verminderde kosten

 • Downloads
  en informatie

  De centrale opslagplaats van interessante en nuttige informatie over IT Service Management

 • Ervaringen
  van klanten

  Ontdek hoe organisaties over de hele wereld Marval MSM gebruiken om hun meest kritische IT Service Management uitdagingen aan te pakken

 • Neem contact op
  met Marval

  Neem contact met ons op om uw serviceverbeteringsplannen te bespreken